Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Er din Audi 5 år eller mer?

Vi vet hvor mye din Audi betyr for deg og med Audi Service får du en rekke fordeler som inkluderer skreddersydd service til akkurat din bil. Ønsker du en driftssikker bil er det viktig med vedlikehold. Vi tilbyr mobilitetsgaranti om noe uforutsett skulle oppstå, samt full verkstedhistorikk. Audi 5+ Originalservice er et serviceprogram som tilbys til eiere av biler som er eldre enn 5 år.  

 

Vi har faste, lave priser på Audi 5+ Originalservice
Mobilitetsgaranti er inkludert frem til neste serviceintervall. 5+ Originalservice bestiller du enkelt i Bilhold.

 


5+ Originalservice

Liten eller stor service? 

En fin hovedregel kan være å veksle mellom liten og stor service annenhver gang. Er du usikker på hvilken service du hadde sist kan du finne dette ved å se i serviceheftet ditt, i Bilhold eller kontakte din forhandler som kan gi en anbefaling som passer din bil. Våre faste lavpriser tåler sammenligning.

 

Audi 5+ Originalservice
Liten service kr 4 4901

→ Inspeksjonsservice med oljeskift 30.000 km
→ Skifte av motorolje og oljefilter
→ Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service

 

Audi 5+ Originalservice
Stor service kr 6 9901

→ Inspeksjonsservice 60.000 km
→ Skifte av pollenfilter
→ Skifte av motorolje og oljefilter
→ Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service
→ Tennplugger er inkludert ved bensin motor
→ Dieselfilter er inkludert ved diesel motor
→ Bremsevæske

 

Audi e-tron 5+ Originalservice
Liten service kr 4 9901

Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall. Prisen gjelder grunnservice, og omfatter skifte av kjølepatron samt kontrollpunkter. kontrollpunkter. Avhengig av kjørelengde siden siste service, og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider.

 

Audi e-tron 5+ Originalservice
Stor service kr 6 9901

Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall. Prisen gjelder grunnservice, og omfatter kontrollpunkter. I tillegg inkluderes bremsevæske, kjølepatron og pollenfilter hvis det er relevant iht fabrikkens spesifikasjoner. Avhengig av kjørelengde siden siste service, og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider.


5+ Originalservice bestiller du enkelt i Bilhold.