Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Audi Sport S/RS-modeller 


For Audi betyr racing å teste grenser og ta nye utfordringer med ekspertise og lidenskap helt til mål. Audi Sport-modellene er det ypperste fra Audi. Dette er sportslig kraftpakker som er alt annet enn kjedelig og kjøreopplevelser for alle sanser.

Les mer og ta kontakt om Audi Sport S/RS-modellene:
SQ8 e-tron-modellene | S e-tron GT | RS e-tron GT | RS e-tron GT performance | RS 3 Sportback 

 

RS

 

Kontakt meg om Audi Sport S/RS-modellene for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Les disse her.

 

 

SQ8 e-tron

SQ8-modellene

De kraftige S-modellene som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk. Velg mellom SQ8 e-tron og SQ8 Sportback e-tron.

 

 

Nye S e-tron GT

Den nye Audi S e-tron GT er den kraftigste S-modellen fra Audi. Dette er en elektrisk gran turismo med lang rekkevidde, høy ladeeffekt og imponerende kjøredynamikk. Les mer om S e-tron GT.

 

 

Nye RS e-tron GT

Vår fullelektriske sportsbil og toppmodell kommer nå med signifikante forbedringer både i rekkevidde, ytelser og teknologi. Den nye Audi RS e-tron GT er en elbil med innovativ og aerodynamisk design. Den har en romslig kupé og eksklusivt utstyr som sørger for høy komfort også på lange kjøreturer. Les mer om RS e-tron GT.

 

 

6144_HAM audi_rs-modler_RS_performance.jpg

Nye RS e-tron GT perfomance

Den nye Audi RS e-tron GT performance: den første fullelektriske RS perfor- mance-modellen og den kraftigste produksjonsmodellen til nå – realisert i det vakreste Gran Turismo-designet. Les mer om RS e-tron GT perfomance.

 

 

RS 3 SB

RS 3 Sportback

Med et kraftfull design og enestående kjøredynamikk er RS 3 Sportback en imponerende allrounder som imponerer på hver kjøretur. Innvendig imponerer den nye Audi RS 3 Sportback med kvalitetsmaterialer, førsteklasses håndverk og typisk RS-design. Les mer om RS 3 Sportback.