Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


Audi e-tron GT
Den mest intense bilen Audi noensinne har utviklet

 

Vår fullelektriske sportsbil og toppmodell kommer nå med signifikante forbedringer både i rekkevidde, ytelser og teknologi. Nye Audi e-tron GT er sportsligere, kraftigere og har enda skarpere design. Den imponerer med en akselerasjon fra 0-100 km/t på 2,5 sekunder3 og en elektrisk rekkevidde på inntil 609 km2. Nye Audi e-tron GT kommer for første gang i tre ulike varianter; S e-tron GT, RS e-tron GT og RS e-tron GT performance. De tre nye variantene har ulike designelementer som understreker modellenes identitet.

Dette fullelektriske mesterstykke demonstrerer på kraftfullt vis hvordan forspranget ligger i teknikken

6144_HAM_audi_etron_anim_3_900x400.gif

Nye Audi e-tron GT kommer med en forbedret ladekapasitet opp til 320 kW. Dette gir en ladetid fra 10 til 80 prosent på 18 minutter under ideelle forhold med hurtiglader. Også innvendig er nye e-tron GT fornyet med enda mer sportslige elementer og bærekraftige materialer. Bilene kommer med redesignede seter, ratt, innstigningsplattform og digitalt innhold.  



Nye Audi e-tron GT har salgsstart i løpet av sommeren.
Kontakt oss for å holde deg oppdatert.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Les disse her.

 

 

       

Nye RS e-tron GT perfomance

Den nye Audi RS e-tron GT performance: den første fullelektriske RS performance-modellen og den kraftigste produksjonsmodellen til nå – realisert i det vakreste Gran Turismo-designet.

Høydepunkter ved nye RS e-tron GT perfomance
Maks. hastighet 250 km/t | Effekt opptil 680 kW1 | Inntil 592 km rekkevidde
Forventet startpris fra kr 1 755 0001

 

    

Nye RS e-tron GT

Den nye Audi RS e-tron GT er en elbil med innovativ og aerodynamisk design. Den har en romslig kupé og eksklusivt utstyr som sørger for høy komfort også på lange kjøreturer.

Høydepunkter ved nye RS e-tron GT
Maks. hastighet 250 km/t | Effekt opptil 630 kW1 | Inntil 598 km rekkevidde
Forventet startpris fra kr 1 605 000 1

 

      

SeGT_2024_6507_900x450.jpg

Nye S e-tron GT

Den nye Audi S e-tron GT er den kraftigste S-modellen fra Audi. Dette er en elektrisk gran turismo med lang rekkevidde, høy ladeeffekt og imponerende kjøredynamikk.

Høydepunkter ved nye S e-tron GT
Effekt opptil 500 kW 3 | Inntil 609 km rekkevidde
Forventet startpris fra kr 1 355 0001