Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Q4 e-tron Sportback Levering i januar

Vi har 1 stk Audi Q4 50 e-tron Sportback med kort leveringstid. Farge: Pepplestone Grey

 

Bilen har følgende utstyr utover standard:

Komfortpakke Plus:El. justerbare, oppvarmbare og innfellbare side speil, automatisk avblendbare på begge sider, med integrert LED-blinklys og kantsteinautomatikk i sidespeilet på passasjersiden og projeksjonslys i sidespeilene som projiserer et grafisk lys på bakken, Aut. avblendbart innvendig speil uten ramme, 4-veis elektrisk korsryggstøtte i forsetene med vertikal og horisontal justering. Elektrisk justerbare forseter og minnefunksjon for førersete og sidespeil. 

Funksjonspakke 2 som inneholder oppbevarings- og bagasjeromspakke, oppbevarings- nett på baksiden av forseteryggene, komfortkopp- holdere foran med klemmeelementer, hanskerom med lås, bagasjenett/stroppenett (ikke Sportback), 12-volts stikkontakt i bagasjerommet, fleksibelt bagasjeromsgulv (40:60) og bagasjeromstildekning og uttakbart bagasjenett

Infotaimentpakke som inneholder Audi smartphone interface, 12-v stikkontakt og to USB-C-porter med ladefunksjon

Assistentpakke Pro med ryggekamera adaptiv kjøreassistent med nødstoppassistent, adaptiv cruise control, assistent for kjørefeltføring, parkeringshjelp plus, ryggekamera. 

MMI navigasjon plus MMI navigasjon plus med MMI touch. Audi connect navigasjon og infotainment plus. Kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning. Audi viritual cocpit plus.

Klima - vinterpakke som inneholder 3-soners klimaanlegg ,oppvarmet ratt, varmepumpe, komfort-parkeringsklimaanlegg

Interiørpakke 4 som inneholder Interiør med sportsseter foran i sort/sølvfarget Routine med manuell justering, Midtarmlene foran i sort stoff, ratt med dekor kromfinish, innstegslister med aluminiumsfelt foran, dekor i sort teksturlakk for innlegg på instrumentpanelet, kontrastflater på instrumentpanelet og dekor-element i midtkonsollen i sølvfarget effektlakk, kontrastflater i glanset sort, interiørdetaljer med aluminiumsfinish, taktrekk i stålgrått stoff og bakseterygg som kan deles 40:60

Kjørepakke som inneholder Audi drive select og dynamisk styring

I tillegg er bilen oppgradert med

  • Elektrisk bakluke
  • Mørke ruter bak
  • Innsvingbart tillhengerfeste
  • Hellakkering
  • 20" 5V-eiket grafittgrå felger
  • Dekor antrasitt aluminuim.
  • Oppvarmet frontrute med akustikkglass.
  • SONOS premium lydsystem
  • LED-Matrix
  • Ambiente lyspakke

Sportback front.png

Sportback ijteriør.png

 

 

 

*Pris inkluderer frakt/leveringsomkostninger. Forbehold om trykkfeil. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Forbehold om feil og prisendringer. Elektrisk rekkevidde: 464 Km
Forbruk blandet kjøring: 19 kWh/100km. Rekkevidde og forbruk kan endre seg ved endring/valg av ekstrautstyr. 

Avbildet modell kan avvike fra tilbudet. Forbehold om trykkfeil.