Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi e-tron GT

Oppdatert 11.februar 2021

Pris på Audi e-tron GT starter på 899.900,-.

 

Høydepunkter

  • 488 km rekkevidde (WLTP)
  • Mulighet for lynlading med inntil 270 kW
  • Lanseres i to utgaver: Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT
  • Pris fra kroner 899.900,- 

Audi e-tron GT kommer i to varianter: e-tron GT og RS e-tron GT.

Audi e-tron GT kan du konfigurere praktisk talt slik du selv vil, og etter dine behov og preferanser. Vi har også satt sammen et utvalg forhåndsspesifiserte modeller som er godt utstyrt og vil tilfredsstille de aller fleste – kanskje også deg? 

Følg linkene under for å sjekke priser og utstyret på Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT.

-->Audi e-tron GT

-->Audi RS e-tron GT

 

Audi e-tron GT pris

Audi e-tron GT har en attraktiv startpris i Norge på kroner 899.900,-. Denne modellen har mye utstyr inkludert som standard utover det man kan finne på andre modeller i dette segmentet, som blant annet; varmeseter foran, 4+1 seter, panorama glasstak, offentlig ladekabel (Mode 3) og e-tron Compact-ladeutstyr. 

Se prisliste

 

Audi e-tron GT rekkevidde - kan øke 100 nye km på fem minutter

Batteriet på 86 kWh netto (93 kWh brutto) gir rekkevidde er på inntil 488 km ved blandet kjøring (WLTP). Teknologi basert på 800 volt spenning, gjør DC-hurtiglading med opptil 270 kW mulig. Dette gjør at rekkevidden kan økes med 100 km på bare fem minutter. Under ideelle forutsetninger, tar det mindre enn 23 minutter å lade fra 5 til 80 %.

 

Audi e-tron GT design - en ekte gran turismo

Det er blitt ganske vanlig å designe karosseriet i vindtunnel, og for elbiler har det blitt et viktig verktøy for å få mest mulig kraft med minst mulig motstand. For Audi e-tron GT har Audi har hentet kunnskapen fra vindtunnelen og inn i designet noe som vises på de brede linjene. Designet kjennetegnes også av en lav luftmotstandskoeffisient, som igjen reduserer forbruket.

Audi e-tron GT har dimensjoner som en ekte gran turismo. Akselavstanden er hele 2,90 meter, og bilens lengde er 4,99 meter. Bredden er 1,96 meter, mens høyden er bare 1,42 meter. Et bagasjerom bak på 405 liter kombineres med 81 liter ekstra volum foran.

Bak finner vi et lysbånd som strekker seg over hekken og ender opp i baklyktene. Denne signaturen forbinder e-tron GT med den serieproduserte e-tron SUV-en, og gjør at begge straks gjenkjennes som elbiler fra Audi.

 

LES MER